Monday, April 11, 2016

Var du kan låna DARC AGES just nu


Om du skulle vilja läsa trilogin "DARC AGES - De mörka tidevarven" innan du bestämmer dig för att köpa den -- eller bara vill slippa köpa den -- så finns den redan på flera svenska bibliotek som e-bok.

I skrivande stund finns e-bokversionen av trilogin att låna på följande orter -- och kom ihåg att författare får en liten peng för varje registrerat bibliotekslån, så jag tjänar på det i längden:

Stockholm
Partille
Vårgårda
Timrå
Örebro
Växjö
Svedala
Kramfors
Sollentuna
Helsingborg
Karlskrona
Götabiblioteken (Östergötland)
Bibliotek i Västra Götaland

Just i detta nu har Stockholms Stadsbibliotek beställt 2 ex. av den tryckta utgåvan av trilogin, till filialerna Kungsholmens bibliotek och Tranströmerbiblioteket.
Om du vill ställa dig på bibliotekens väntelista för trilogin, så gå -- jag menar rusa! -- dit... eller lunka i maklig takt till följande webbsajter och gör en reservation:
- Uppvaknandet
- Ödemarkens barn
- Slaget om framtiden

Och naturligtvis kan du be ditt lokala bibliotek köpa in den tryckta utgåvan av "DARC AGES - De mörka tidevarven". (Om du har gjort det, skicka gärna en epost och berätta det för mig!)

UPPDATERING (13 maj 2016): E-bokversionen finns nu på i stort sett alla svenska bibliotek. Den tryckta versionen finns att låna i Stockholm.

No comments: