Thursday, October 21, 2021

Boktips i höst: Ljudböcker för barn...

En del av mina barnboksboktitlar finns nu utgivna som ljudböcker på förlaget Saga Egmont.

Du hittar de här ljudböckerna på Storytel, på biblioteket och på Amazon.


SUPERMOBILEN

Alla i Jens klass har en egen mobiltelefon. Alla utom Jens. Han får inte ha en för sin pappa eftersom han ringer till Australien för att prata med sin mamma, och det blir alldeles för dyrt.

Men en dag dyker det upp en telefon i Jens rum och han inser snart att den inte är som vanliga telefoner. Den kan prata med honom och man kan göra mycket mer än att bara ringa med den. Men var kom telefonen ifrån egentligen?

Och vad händer när en tidsresenär dyker upp för att hämta tillbaka den?


Provlyssna på "Supermobilen" HÄR!


TERRA HEXA 1 - DEN STORA RESAN 
och fortsättningen
TERRA HEXA 1 - DEN NYA VÄRLDEN

Systrarna Henna och Gala har aldrig sett en solnedgång. På Terra Hexa går solen nämligen aldrig ner. Den sjunker aldrig bortom horisonten och låter aldrig mörkret övermanna skymningen. När de är små berättar deras farbror historier för dem om natten, stjärnor, den gyllene kaptenen och den värld som mänskligheten för länge sedan var tvungna att lämna bakom sig.

När de blivit lite äldre är det dessa historier som gör att de bestämmer sig för att ge sig av på sin stora resa och utforska världen, Expeditionen mot horisonten visar sig bli långt farligare än de någonsin hade kunnat ana. När de slutligen når sitt mål inser de att detta bara är början på deras äventyr ...


Provlyssna på "Den stora resan" HÄR!#boktips #lästips #Boktober #böcker #Litteratur #barnböcker #ljudbok #ljudböcker #storytel

No comments: