Monday, January 02, 2017

Bokskåpet rekommenderar "DARC AGES - De mörka tidevarven - Första boken: Uppvaknandet"

Bokbloggen Bokskåpet har recenserat första delen av min bokserie DARC AGES - De mörka tidevarven.

Citat:
"Det är riktigt spännande och intressant att läsa Uppvaknandet och jag kommer absolut att läsa de andra delarna! Rekommenderas!"

Läs hela recensionen HÄR.
----------------------------------------En introduktion till bokserien DARC AGES - De mörka tidevarven, från den officiella websiten:

År 1999-2000 kom den episka äventyrsromanen DARC AGES ut för första gången som illustrerad webbföljetong. Nu har hela historien äntligen kommit ut på svenska som romantrilogin DARC AGES - De mörka tidevarven.

Äventyret börjar
År 1999 låter David Archibald frysa ned sig medan han är döende i cancer. Han väcks upp i framtiden och blir botad... men han har vilat nio hundra år för länge. Jorden har genomgått stora förändringar. Den mörka medeltiden lever på nytt, men som en märklig blandning av ålderdomliga samhällsskick och avancerad teknologi. David måste starta livet på nytt och får namnet DARC...  

Hjältar, skurkar och monster
Darc är inte den ende hjälten i DARC AGES - De mörka tidevarven. Hans kamp för att överleva och förändra världen blandar in flera andra karaktärer, onda och goda, i en världsomspännande konflikt. Han möter riddare i rustning, tragiska mutanter, ohyggliga monster, modiga kvinnor, talande robotar och nattsvarta skurkar.

Äventyret fortsätter
De mörka tidevarven slutar inte med trilogin. Nya böcker i serien är på väg att skrivas. Nästa del blir DARC AGES - De mörka tidevarven - Fjärde boken. Bli med på äventyret redan nu!
DARC AGES - De mörka tidevarven Bok 1-3 finns att köpa i nätbokhandlar och att låna på svenska bibliotek som e-bok och pocket.

No comments: