Friday, August 26, 2016

Recensioner av "DARC AGES - De mörka tidevarven"...

Bokserien DARC AGES - De mörka tidevarven har fått många recensioner i år. Hur många? Ärligt talat har jag tappat räkningen, men jag tror det är minst tjugo.


Här är en samling av citat från de positiva recensionerna:


"Det är fyndigt, välskrivet och mycket underhållande. Jag tänker på klassiker som Mark Twains En yankee vid kung Arthurs hov och sci-fi av Arkadij och Boris Strugatskij när jag läser Yngves berättelser. Annorlunda men lika inspirerande och roande som nämnda klassiker. Ni som inte har läst dessa klassiker kan lugnt börja denna framtidsresa med A.R. Yngve. Hans egna illustrationer är ett värdefullt komplement och ger berättelsen en extra dimension.
"Jag gillade trilogin skarpt och vill rekommendera den till alla som gillar bra böcker. De mörka tidevarven slutar inte med trilogin sägs det på förlaget. Nya böcker i serien är på väg att skrivas. Häng med på äventyret du med!"
-DAST Magazine


"Den här boken var spännande från allra första början och den fortsatte att underhålla boken igenom.
"Nu när jag precis har läst ut bok ett ser jag fram emot att läsa fortsättningen framöver, för jag kommer definitivt att läsa vidare."
-Havsdjupens sal
"De mörka tidevarven är en ganska lättsam äventyrsberättelse där David lär känna den nya världen, imponerar med sina kunskaper och sina förmågor och i sann hjälteanda försöker hjälpa de människor som räddat honom.
"Man dras in i illusionen av att så här skulle det verkligen kunna bli efter en katastrof. Att världen är främmande men samtidigt mycket välbekant är också det en styrka."
-Catahya.net

"På slutet blir jag som mest indragen i hela berättelsen, det är då det verkligen känns som att det börjar hända saker och jag har lärt känna Darc och de andra karaktärerna bättre. Det lovar mycket gott inför nästa bok i trilogin!"
-Vargnatts Bokhylla

"Den här boken är iallafall helt olikt någonting annat jag läst förut, men den är lättläst och spännande. Väldigt annorlunda, men på ett bra sätt."
-Karolina Jonsson

"Jag rekommenderar er att läsa den!"
-Agnes Bokblogg

"En lättläst, illustrerad(!) och fantasifullt berättad historia. Blev engagerad i händelseutvecklingen och vill följa upp karaktärernas fortsatta öden samt få en breddad bild av framtidsscenariot. Ser fram emot de uppföljande delarna i serien."
-Åsa's Reviews, Goodreads

"Boken var mycket spännande och medryckande och får därför 4 av 5 stjärnor i betyg."
-Tickmicks Bokblogg

"Om DU gillar science fiction får du inte missa den här trilogin! Den har fått mig att vilja läsa mera science fiction."
-Svenska Böcker
"För att vara flera kategorier jag normalt inte brukar finna intressanta så var den väldigt underhållande." (Betyg: 4 av 5 stjärnor)
-Bokbacon
"Späckad med alla möjliga sorters händelser. Små, stora, dystra, ljusa, kärleksfulla och cyniska. Alla väldigt välskrivna."

"Jag är hård när jag ger den en nia."
-Boker Bokblogg
"Det här var något helt nytt för mig och jag tycker det är kul att prova att läsa nya genrer, man kan ju hitta guldkorn! Uppvaknandet är en lättläst och spännande roman."


"Jag blev mycket positivt överraskad av den höga kvalitén på romanen och trots att det är en e-bok - jag föredrar vanliga böcker - så satt jag som fastklistrad, helt borta i en annan värld."
-Bokfjanten.blogg.se
Bokserien DARC AGES - De mörka tidevarven finns att köpa på Bokus och andra nätbokhandlar, som pocket och e-bok.

No comments: