Monday, June 05, 2017

BTJ har recenserat STADEN UNDER JORDEN...

BTJ (f.d. Bibliotekstjänst) har recenserat den nya mellanåldersboken STADEN UNDER JORDEN (som jag har illustrerat med över 40 bilder). Jag har tillåtelse att återge ett kort citat från lektörens omdöme:

"Den erfarne, prisbelönte författaren KG Johansson och illustratören A.R. Yngve är väl bevandrade inom science fiction-genren. Tillsammans har de skapat en bra, lättläst science fiction-roman för mellanstadiet." 
- Anna-Karin Närkling, BTJ-häftet 15 2017.

Den kompletta recensionen kommer att dyka upp i BTJ-häftet.

Om BTJ:
 BTJ:s inköpsvägledning är en urvalstjänst avsedd att förenkla bibliotekens medieinköp. I BTJ-häftet recenseras årligen cirka 14 000 medier, tal- och ljudböcker, film, musik och spel, på svenska och en mängd andra språk av oberoende lektörer. Kunderna får tillgång till recensionerna via BTJ-häftet, btj.se och BURK-sök. Genom sina profiltjänster kan BTJ ta hand om bibliotekens urvals- och inköpsarbete.
 (Källa: Wikipedia)

STADEN UNDER JORDEN är en Lättläst bok som riktar sig till läsare i åldern 9-12 år. Den finns att köpa som pocket på Bokus.

ADDENDUM (21 juni 2017): I skrivande stund håller många bibliotek på att köpa in denna bok. Kolla listan på KBs webbsajt för att se om ditt lokala bibliotek har den!

No comments: